Sunday, December 26, 2010

Terima kasih Semua!!! ^_^

Assalamualaikum sahabat-sahabat WassalamNur...
Apa khabar???
Semuanya sihatkan???
Alhamdulillah... Nabilah pun sihat-sihat jugak, cuma sudah lama menyepi...
Hehehehe... Menyepi bersebab... Takpe kan??? ^_^

Hmmm... Apa kaitan tajuk nabilah pada kali ini ye??? Hehehehehe... Sabar-sabar... Sekejap lagi nabilah ceritakan ye... Sekarang ni nabilah nak ceritakan dulu mengapa nabilah dah lama tak post entri kat blog nabilah ni... Hmmm... Kenapa ye??? Ok, ok... Begini ceritanya... Pada 17 hari bulan 12 tahun 2010(macam nak start belajar sejarah la pulak, hehehehe...), nabilah sekeluarga terus bertolak ke Universiti Kebangsaan Malaysia ataupun singkatannya UKM selepas ayah balik dari kerja... Apakah tujuannya ek??? Tujuan nabilah sekeluarga pergi ke UKM kerana ingin mengambil adik nabilah yang tercinta, Nur Nadiah Nadhirah, yang sedang menjalani program Perkhemahan Permata Pintar... Kami sampai UKM dalam pukul 10 malam dan terus pergi mencari tempat penginapan di sekitar bangi...

Di sana, kami bukan sahaja mengambil adik di UKM... Dalam package bukan ada tu saja tau... Hehehehehe... Semua mesti dah fahamkan... Kiranya pergi bercuti sekali la... ^o^

Kami sekeluarga pulang ke rumah pada hari Isnin, 20 hari bulan 12 tahun 2010... Hmmmm... Nabilah balik awal tapi kenapa still tak post entri baru kat blog lagi ye??? Kenapa tak berblogwalking ye??? Ok, ok... Itu semua sebab nabilah sedang gementar menunggu result nabilah yang telah pun keluar pada 23 hari bulan 12 tahun 2010(baru-baru ni la)... Rasa-rasanya ada di antara pembaca entri nabilah pada kali ini pasti tau kan... >_^

Alhamdulillah, result yang nabilah dapat telah menggembirakan mak dan ayah nabilah... Dan tak lupa juga adik nabilah... ^_^
Nabilah bersyukur sangat di atas rahmat yang Allah kurniakan buat nabilah... Syukur alhamdulillah...

Baiklah, berbalik kepada tajuk entri nabilah pada kali ini... Nabilah nak ucapkan setinggi-tinggi terima kasih buat ayah dan mak nabilah kerana selama ini banyak membantu nabilah, memberi kata-kata semangat buat nabilah, sentiasa mendoakan nabilah, mak yang menemani nabilah ketika belajar(last minute study ni...), dan banyak lagilah... Terima kasih Ayah... Terima kasih Mak... Ucapan terima kasih ini ingin nabilah sampaikan buat semua cikgu di Sekolah Menengah Kebangsaan Machang Bubuk yang telah mengajar nabilah dari nabilah form 1 sampailah form 3 ni... Tanpa mereka, nabilah pasti tidak dapat memperoleh ilmu-ilmu yang amat berguna ini serta tidak dapat lakukan yang terbaik di dalam peperiksaan... Terima kasih Cikgu-Cikguku...

Sebelum nabilah undur diri bagi entri nabilah pada kali ini, nabilah juga ingin sampaikan ucapan terima kasih nabilah buat rakan-rakan yang senantiasa mendoakan kejayaan nabilah... Terima kasih semua... Buat rakan-rakan blogger pula, terima kasih kerana sudi follow blog nabilah ni... Insyaallah, nabilah akan segera follow blog kalian pula... Tunggu lawatan daripada nabilah ye... Hehehehehe... Sekian saja untuk kali ini... Wassalamualaikum... ;-)

5 comments:

  1. huaa^^..ser0n0k akak baca
    alhamdulillah tcapai gak impian adeq^^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih akak!!! Syukur alhamdulillah... Berkat doa akak juga... ^_^

    ReplyDelete
  3. Saffiyah cutty: Terima kasih saffiyah!!! ^_^
    Aoko Chocolate Cake: Hehehehe... Sayang akak jugak... >_^

    ReplyDelete