Thursday, December 13, 2012

:: WassalamNur :: Berwajah Baharu...

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum w.b.t. para sahabat muslimin dan muslimat...
Apa khabar semuanya??? Subhanallah, sudah lama rasanya tidak menaip entri di :: WassalamNur :: ni... Terasa kekok dan ragu-ragu pun ada... Maklumlah, sudah sekian lama nabilah tak buka di laman ni... Sampaikan ada sahabat yang bertanya soal laman ni... Ada juga yang siap katakan dah bersawang blog ni...(Ehem, amboi-amboi sedapnya mulut yang berbicara tu... Hehehehehe...) Memang betul pun... Sudah lama sangat... Alhamdulillah, dengan kelapangan masa yang telah diberikan ni dapatlah juga nabilah post entri terbaru buat julung-julung kalinya di penghujung tahun 2012 ni... Subhanallah, lamanya... Hehehehe... ^_^

Alhamdulillah, :: WassalamNur :: hari ini telah berwajah baru dengan layout yang baru... Nampak blog ni lebih segar bukan??? Hehehehe... Terus terang sudah lama nabilah ingin ubah suai blog ini... Tetapi disebabkan rasa sayang yang teramat kepada layout yang lama membuatkan nabilah rasa ragu-ragu dan tidak yakin untuk menukarnya... Akhirnya, sehingga layout tersebut tiba-tiba sudah mula tidak berfungsi di skrin komputer nabilah(tidak pasti sama ada ia berlaku di komputer sahabat-sahabat atau tidak), nabilah membuat keputusan untuk menghias semula blog ini... Dan alhamdulillah, pada anggapan nabilah, hiasan yang telah dilakukan seharian ini memuaskan hati nabilah... Pada anggapan sahabat-sahabat pula bagaimana??? Ok tak??? =.=???

Insyaallah, pada masa akan datang, jika diizinkan olehNya dengan diberi kelapangan waktu buat nabilah untuk menge'post' entri-entri baharu, nabilah akan cuba menaip serta menyebarkan entri-entri yang berguna buat tatapan pengunjung :: WassalamNur :: dan juga buat diri ini... Insyaallah... n_n

Baiklah, sekian sahaja buat hari ini... Moga bertemu lagi di entri-entri akan datang... Dengan lebih bersemangat dan info buat sahabat :: WassalamNur :: semua... Wassalamualaikum... ^O^



5 comments:

  1. yeahh..!! Dah update yang baru..
    betullah layout lama memang cantik tapi dah rosak nk buat macam mana..yang baru ni cantik jugak cumanya perlu tambahkan lagi hiasan... I like it...
    Like Like Like :D

    ReplyDelete
  2. Hmmmmm... Memang layout cantik sangat... Kerja hiasan pun tak perlu lakukan banyak sangat sebab dah cantik... Layout ni pun pada nabilah cantik juga... Cuma bila nak letak gambar kat layout tu yang agak lama jugak prosesnya... Bila siddiq buka blog nabilah waktu yang layout lama tu pun gambar bunga dia tak keluar jugak ke???

    ReplyDelete
  3. yup...semuanya salah nabilah sebab tak siramkan...kesian bunga tuh... :(

    ReplyDelete
  4. maaf, nak komen sikit..
    kelopak bunga yang jatuh2 ni memberatkan blog dan lambat loading
    cuba check berat blog kat sini
    http://www.iwebtool.com/speed_test

    seelok2nya jgn lebih 100kb :)

    p/s : salam perkenalan

    ReplyDelete
  5. Hnahdy: Iya ke... Terima kasih kerana sudi maklumkan kepada saya... Kalau boleh saya bertanya, gambar muslimah di atas ada keluar tak ketika Hnahdy berkunjung ke blog saya???

    ReplyDelete